۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۷
«جولیا زومپانو»، متخصص تغذیه از کلینیک کلیولند، می‌گوید: تغذیه فصلی به‌نوعی همان تغذیه از مواد غذایی محلی است. محصولات محلی معمولا مواد مغذی بیشتری دارند، زیرا به شیوه طبیعی عمل آمده‌اند و افراد بلافاصله پس از چیدنشان آن‌ها را مصرف می‌کنند.
کد خبر: ۱۴۷۲۵

به گزارش گروه غذا و دارو سرطان نیوز، خوردن این مواد غذایی به افراد امکان می‌دهد تا بیش‌ترین میزان ویتامین‌ها و مواد معدنی، پلی‌فنول‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها را که خطر ابتلا به بیماری را کاهش می‌دهند، به دست آورند.

انتخاب مواد غذایی که هر ماه به‌فور در بازار یافت می‌شود، راه خوبی برای شروع رژیم غذایی فصلی است، زیرا تعداد بسیاری از ویتامین‌ها، مواد معدنی و کربوهیدرات‌های پیچیده را در دسترس ما قرار می‌دهند.

«شان هفرون»، متخصص قلب هم می‌گوید که برای تغییر رژیم غذایی باید ذهنِ بازی داشته باشید. او به افراد توصیه می‌کند تا از کلم بروکلی و سایر سبزیجات فراتر بروند و میوه‌ها و سبزیجات متنوع‌تری مصرف کنند.

به گزارش ایندیپندنت، توصیه کارشناسان این است که به بازارهای محلی بروید و از آنچه در هر فصل‌ ارزانی می‌شود، بهره‌مند شوید. با این حال، کارشناسان هشدار می‌دهند که تغذیه فصلی تنها راه نیست و برخی مطالعات نشان داده‌اند که مردم در مناطق سردتر با کمبود مواد مغذی در زمستان مواجه‌اند. بنابراین تغذیه سالم و مصرف تمام مواد مغذی برای حفظ سلامت ضروری است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/04/12
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد؛
رونمایی از سبد غذایی مطلوب جامعه ایرانی/ تدوین سند مقرون به صرفه و بر پایه اصول تغذیه پایدار
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از رونمایی سبد غذایی مطلوب ایرانیان که به همت معاونت بهداشت وزارت بهداشت تدوین و طراحی شده است، خبر داد.
پیشنهاد امروز