۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۶
عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت:اکنون بیماران زیادی برای درمان سرطان با استفاده از سلول درمانی از کشور‌های مختلف به ایران سفر می کنند.
کد خبر: ۱۴۳۴۳

به گزارش گروه بهداشت و درمان سرطان نیوز، سحر شجاعی عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: اکنون بیماران زیادی برای درمان سرطان با استفاده از سلول درمانی و ژن درمانی از کشور‌های مختلف مانند آلمان، انگلیس، ایرانیان مقیم امریکا، عراق، قطر، عمان، برزیل و نروژ به ایران سفر می‌کنند و هر بیمار بین ۱۰ تا ۴۰ هزار دلار هزینه داشته و ارز آوری برای ایران به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: درمان بیماران سرطانی با استفاده از سلول درمانی و ژن درمانی در کشور کاملا بومی شده است و برای این دارو کد اخلاق را دریافت کرده ایم و اکنون مطالعات بالینی در حال انجام است.

شجاعی تاکید کرد: برای درمان بیماری سرطان، از بند ناف نوزاد تازه متولد شده برای درمان بیماری‌های مغز و اعصاب، ارتوپدی، قلب و عروق، ناباروری و پوست و مو، سلول‌های بنیادی را در ایران تولید کرده ایم.

وی در پایان گفت: اکنون برای تهیه مواد اولیه به دلیل اعمال تحریم‌های ناجوانمردانه مشکلاتی وجود دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
11:00 - 1403/04/10
به دنبال درخواست رییس انجمن داروسازان ایران صورت گرفت؛
دستور مخبر برای توقف تأسیس داروخانه‌های دولتی
سرپرست ریاست جمهوری، به وزیر بهداشت دستور داد موضوع درخواست انجمن داروسازان ایران برای توقف صدور مجوز تأسیس داروخانه‌های دولتی را پیگیری کند.
10:32 - 1403/04/10
نیاز کشور به تاسیس پالایشگاه خون برای تامین داروهای هموفیلی پس از ۲۱ سال تحقیق
یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان، در حالی داروهای فاکتور ۸ و ۹ مشتق از پلاسما را برای مبتلایان به هموفیلی تولید می‌کند که همچنان کشور به پالایشگاه خون نیاز دارد، ضمن آنکه تغییر آنی سیاست‌ها از چالش‌هایی است که مسیر توسعه آنها را ناهموار کرده است.
08:49 - 1403/04/10
معاون بهداشت وزیر بهداشت اعلام کرد؛
یک پرونده سلامت برای هر کد ملی / برنامه‌ریزی پوشش تمام شهرها تا پایان امسال
معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن تشریح اقدامات انجام شده در جهت تقویت شبکه بهداشت و درمان شهری کشور و همچنین گسترش برنامه سلامت خانواده به کل کشور، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده مقرر شده که تا پایان امسال کل جمعیت شهری کشور یعنی معادل ۲۸ میلیون نفر دیگر نیز به برنامه سلامت خانواده بپیوندند.
پیشنهاد امروز